به همت معاونت فرهنگی؛

جشنواره غذای سالم در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۴ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۲ کد : ۵۲۶۲۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، جشنواره غذای سالم در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
جشنواره غذای سالم در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: جشنواره‌ غذای سالم در آستانه سالروز ولادت بزرگ بانوی جهان هستی حضرت فاطمه زهرا(س) در پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: این جشنواره ویژه‌ بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و با همکاری امور بانوان با هدف ایجاد فضای رقابتی سالم و با نشاط به منظور ترویج سنت و فرهنگ تغذیه‌ سالم برگزار شد.

غلامی در ادامه معیار داوری این مسابقه را شامل ارزش مواد غذایی، خلاقیت، رعایت اصول بهداشتی، طعم و تزئین مواد غذایی عنوان کرد که توسط هیات داوری مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته وی، در این مراسم، خانم ها اشرف سلیمانی، معصومه همتی و لیلا نصیریان به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند که از آنان با اهدای هدایایی از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان تجلیل به عمل آمد.

 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی فرهنگی غذایی


نظر شما :