ثبت‌نام اردوی راهیان نور در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۵۲۹۹۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از آغاز ثبت نام دانشجویان مراکز آموزشی علمی کاربردی در اردوی راهیان نور خبر داد.
ثبت‌نام اردوی راهیان نور در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، گفت: اردوی راهیان نور با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و نهادینه سازی فرهنگ دفاع مقدس در بین دانشجویان برگزار می شود.

وی اظهارکرد: برگزاری اردوی راهیان نور یکی از اقدامات معنوی برای دانشجویان است تا آنان بیش از گذشته با رشادت‌ های رزمندگان در طول جنگ تحمیلی آشنا شوند.

پارسا تصریح کرد: دانشجویان علاقمند می توانند جهت ثبت نام تا 15 بهمن ماه به پایگاه بسیج مرکز آموزش علمی کاربردی  جهاددانشگاهی اراک مراجعه کنند.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اشاره به اینکه اردوی راهیان نور دانشجویی اسفندماه امسال برگزار می شود، افزود: بازدید از مناطق عملیاتی و یادمان شهدا از برنامه های جنبی این مراسم معنوی خواهد بود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اراک راهیان نور