ثبت‌نام هجدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی/مهلت شرکت تا ۲۲ بهمن‌ماه

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۹ کد : ۵۳۰۶۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام هجدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ۲۲ بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ ثبت نام هجدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 22 بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.

این جشنواره در بخش های مختلف آوایی(شفاهی)، کتبی، فناوری و فضای مجازی، پژوهشی، ادبی، هنری و نوآوری قرآنی و در 37 رشته متنوع ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان مراکز علمی کاربردی سراسر کشور برگزار می شود و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس https://quran.uast.ac.ir/ نسبت به ثبت نام و ارسال اثر اقدام کنند.

علاقه مندان می توانند به صورت مجازی تا 22 بهمن ماه در این مسابقات ثبت نام، ارسال اثر و شرکت نمایند و جهت ارائه مشاوره و هرگونه سوال از دبیرخانه جشنواره در روزهای کاری با شماره تلفن ۰۲۵۳-۲۸۱۷۵۲۱ تماس حاصل کنند.

کلید واژه ها: جشنواره