ایران استوار؛ ۴۴ سال افتخار/(۲)

۱۲ بهمن؛ برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه آقایان شاغل در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۶ کد : ۵۳۱۸۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در اولین روز دهه فجر انقلاب اسلامی، جشنواره غذای سالم ویژه آقایان شاغل در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
۱۲ بهمن؛ برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه آقایان شاغل در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر و همزمان با اولین روز دهه فجر انقلاب اسلامی، جشنواره غذای سالم ویژه آقایان شاغل در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

این جشنواره با هدف ارتقای سلامت، شناساندن انواع غذاهای سالم و گسترش پخت غذای سالم به همت معاونت فرهنگی و روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

بر اساس این گزارش؛ جشنواره غذای سالم روز چهارشنبه، 12 بهمن ماه راس ساعت 13 در پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار و به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت و کسب اطلاعات بیشتر در این جشنواره با شماره 32792033 تماس حاصل کنند.

کلید واژه ها: جشنواره غذای سالم جهاددانشگاهی