ایران استوار؛ ۴۴ سال افتخار(۴)/با محوریت دهه فجر و انقلاب اسلامی؛

مسابقه نقاشی ویژه فرزندان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود

۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۸ کد : ۵۳۲۲۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با ایام الله دهه فجر، مسابقه نقاشی ویژه فرزندان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
مسابقه نقاشی ویژه فرزندان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقه نقاشی با محوریت دهه فجر و انقلاب اسلامی ویژه فرزندان جهادگر جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

این مسابقه با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با چگونگی پیروز شدن انقلاب اسلامی به همت معاونت فرهنگی و با همکاری روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی برپا می شود.

بر اساس این گزارش؛ گروه سنی کودکان و نوجوانان تا سن 18 سالگی می توانند در مسابقه نقاشی دهه فجر و انقلاب اسلامی شرکت کنند.

مهلت ارسال در این مسابقه تا 19 بهمن ماه جاری است و متقاضیان شرکت در این مسابقه می توانند نقاشی خود را به دفتر معاونت فرهنگی تحویل نمایند.

گفتنی است؛ از برگزیدگان مسابقه نقاشی دهه فجر با اهدای هدایایی از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان تجلیل می شود.

کلید واژه ها: مسابقه نقاشی انقلاب اسلامی دهه فجر جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان