ایران استوار؛ ۴۴ سال افتخار/(۶)

برگزاری مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۱ کد : ۵۳۲۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، مسابقه ورزشی تنیس روی میز در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی و سالروز ولادت مولی متقیان حضرت علی(ع) و روز پدر، مسابقات ورزشی تنیس روی میز در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در حاشیه برگزای این مراسم، هدف از برگزاری این مسابقه را گرامیداشت دهه فجر، ترویج فعالیت های ورزشی، افزایش فعالیت‌ های جسمانی و ایجاد روحیه نشاط و شادمانی ویژه آقایان شاغل در جهاددانشگاهی استان عنوان کرد.

وی در خصوص تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تهذیب و ورزش ابراز امیدواری کرد؛ با شروع مسابقات ورزشی شاهد نشاط و شادابی بیشتر همکاران در مجموعه جهاددانشگاهی باشیم.

به  گفته وی، در پایان این رقابت ورزشی محسن خدیمی از (حوزه معاونت فرهنگی)، ولی میرزایی از (حوزه ریاست و روابط عمومی) و مسعود غیاسوند از (حوزه معاونت فرهنگی) به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند که طی مراسمی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از آنان تجلیل به عمل می آید.

گفتنی است؛ مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر1401 به همت معاونت فرهنگی و روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی مسابقات ورزشی