ایران استوار؛ ۴۴ سال افتخار/(۸)

۱۹ بهمن؛ آیین تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای انقلاب توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۸ کد : ۵۳۴۸۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با دهه فجر آیین تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با هشتمین روز دهه فجر، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می شود.

این مراسم با حضور جمعی از مسوولان دانشگاهی و نظامی روز چهارشنبه، 19 بهمن ماه راس ساعت 9:30 در گلزار شهدای اراک برگزار می شود.

شایان ذکر است؛ آیین تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدای انقلاب به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی و مشارکت کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر استان در محوطه قبور مطهر شهدای مدافع حرم اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی انقلاب