ایران استوار؛ ۴۴ سال افتخار/(۹)

برگزاری مسابقه عکاسی "حماسه حضور" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۳ کد : ۵۳۵۵۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقه عکاسی ۲۲ بهمن با عنوان "حماسه حضور" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
برگزاری مسابقه عکاسی "حماسه حضور" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با چهل و چهارمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مسابقه عکاسی با عنوان حماسه حضور ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

این مسابقه با هدف گرامیداشت ایام الله دهه فجر و از حضور قشرهای مردم در راهپیمایی یوم الله بیست و دوم بهمن و به تصویر کشیدن جلوه های حماسه حضور مردم استان مرکزی برگزار می شود. خلاقیت، جلوه های ویژه با نگاهی نو به حماسه 22 بهمن از آیتم های ارزیابی مسابقه عکاسی حماسه حضور خواهد بود.

علاقه مندان می توانند عکس های خود را از راهپیمایی روز بیست و دوم بهمن تا ساعت 24 همین روز از طریق پیام رسان ایتا به شماره 09058045599 ارسال نمایند.

شایان ذکر است؛ مسابقه عکاسی حماسه حضور به همت معاونت فرهنگی و با همکاری روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و به بهترین تصاویر ارسالی جوایزی اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: حماسه حضور استان مرکزی مسابقه عکاسی بهمن