ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی؛

مسابقه ادبی - هنری "انقلاب امید" برگزار می‌شود

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۵۳۹۳۷ معاونت آموزشی
مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم مسابقه ادبی -هنری انقلاب امید را برگزاری می کند.
مسابقه ادبی - هنری "انقلاب امید" برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ این مسابقه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور و در دو بخش ادبی و هنری برگزار می شود.

قالب های بخش ادبی شامل شعر، داستانک، متن کوتاه، دلنوشته و قالب های بخش هنری شامل پادکست، موشن گرافیک، اینفوگرافیک، عکس، پوستر، نماهنگ، تیزر است.

گفتنی است در پایان به نقل از موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی، علاقه مندان می‌توانند آثار خود را تا پایان روز جمعه 12 اسفند ماه ار طریق پیام رسان های اجتماعی به شماره 09229141356 ارسال کنند. در پایان، به ۳ نفر برگزیده هر بخش جایزه و لوح تقدیر اهداء خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی ادبی هنری