۳۰ بهمن؛ پایان مهلت ثبت‌نام دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در اردوی راهیان نور

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۳۹۹۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت پایگاه شهید حقی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، جمعی از دانشجویان این مرکز آموزشی در اردوی راهیان نور اعزام می شوند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با توجه به تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر نقش فناوری راهیان نور در انتقال ارزش های هشت سال دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت، اردوی راهیان نور دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

مهلت ثبت نام در اردوی راهیان نور ویژه دانشجویان تا 30 بهمن ماه و زمان اعزام از سوم تا ششم اسفندماه سال جاری می باشد.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در اردوی راهیان نور به پایگاه شهید حقی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مراجعه و یا جهت ثبت نام به قرارگاه راهیان نور دانشگاهیان استان مرکزی به نشانی https://survey.porsline.ir/s/STbmqANH مراجعه نمایند.

گفتنی است؛ در این اردو دانشجویان از یادمان های زیارتی در طلاییه، فکه، شلمچه، هویزه، فتح‌المبین، دوکوهه، و ... بازدید به عمل می آورند.

کلید واژه ها: اردوی راهیان نور دانشجویان جهاددانشگاهی