دوره "تربیت معلم قرآن" ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۱ کد : ۵۴۰۰۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران، «دوره تربیت معلم قرآن»، ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود.
دوره "تربیت معلم قرآن" ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سازمان جهاددانشگاهی تهران، معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران با همکاری و مشارکت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، اداره امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران، دوره تربیت معلم قرآن ویژه دانشجویان سراسر کشور را برگزار می‌کند.

در قالب طرح دانشجو معلم، دانشجویان علاقه‌مند با گذراندن دوره‌های آموزشی 120 ساعته با حضور اساتید برجسته کشوری و با دریافت مدرک معتبر در پایان دوره، سفیر قرآن می‌شوند. همچنین از فارغ‌التحصیلان دوره که در خوابگاه یا دانشگاه کلاس‌های قرآنی برگزار کنند حمایت مالی می‌شوند.

مهلت ثبت‌نام برای شرکت در دوره‌های آموزشی قرآنی تا 20 اسفند ماه 1401 تعیین شده است. دانشجویان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: دوره دانشجویان جهاددانشگاهی قرآنی