آغاز دوره آموزشی "تربیت مربی مهد کودک و پیش‌دبستانی" در جهاددانشگاهی ساوه

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۹ کد : ۵۴۱۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
آغاز دوره آموزشی "تربیت مربی مهد کودک و پیش‌دبستانی" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره تربیت مربی مهد کودک و پیش دبستانی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد.

سرفصل های این دوره آموزشی شامل روانشناسی رشد، آموزش مفاهیم دینی و اجتماعی، آشنایی با شیوه های قصه گویی و نمایش خلاق، بازی و اسباب بازی، آشنایی با کمک های اولیه و بیماری های شایع کودکان، آشنایی با خلاقیت رفتاری و عاطفی کودکان و ... است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

گفتنی است؛ این دوره آموزشی روزهای یکشنبه و دوشنبه هر هفته برگزار و به متقاضیانی که دوره آموزشی تربیت مربی مهد کودک و پیش دبستانی را با موفقیت سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.