۲۶ اسفند؛ زمان برگزاری مسابقه کتابخوانی "هشت بهشت"

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۵۴۴۳۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
هشتمین و آخرین مسابقه مجازی کتابخوانی از دور سوم مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» با موضوع کتاب «عصرهای کریسکان» ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود.
۲۶ اسفند؛ زمان برگزاری مسابقه کتابخوانی "هشت بهشت"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران کتاب «عصرهای کریسکان» نوشته «کیانوش گلزار راغب» را برای هشتمین مسابقه مجازی کتابخوانی هشت بهشت از سومین دوره مسابقات برای دانشجویان کتابخوان کشور انتخاب کرده است.

کتاب عصرهای کریسکان به قلم کیانوش گلزار راغب، خاطرات «امیر سعیدزاده» از رزمندگان جنگ ایران و عراق را به تصویر کشیده است. در این اثر با سرنوشت غمناک و حزن‌آلود او همراه می‌شوید تا به عمق فجایع ضد انقلاب دموکرات و کومله پی ببرید.

این مسابقه جمعه 26 اسفندماه ۱۴۰۱ به‌صورت مجازی از ساعت ۹ تا ۲۴ برای دانشجویان علاقه‌مند کتابخوانیطریق سایت باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir برگزار می‌شود. دانشجویان می‌توانند برای ثبت‌نام و شرکت در این مسابقه به این سایت مراجعه کنند. همچنین عضویت در کانال ایتای مسابقات کتابخوانی هشت بهشت با شناسه@FJUTBookRC امکان‌پذیر است.

در این دوره هم به برگزیدگان این مسابقه کتابخوانی جوایز ۵ میلیون ریالی اهدا می‌شود.

شایان ذکر است؛ نسخه الکترونیکی کتاب عصرهای کریسکان در بن‌سازه(پلتفرم) طاقچه و فیدیبو موجود است.

کلید واژه ها: دانشجویان مسابقه کتاب عصرهای کریسکان