برگزاری نشست‌های تخصصی "کارشناخت سند گام دوم انقلاب" در استان مرکزی

۰۹ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۵ کد : ۵۴۴۷۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از برگزاری نشست های تخصصی کارشناخت سند گام دوم انقلاب در استان خبر داد.
برگزاری نشست‌های تخصصی "کارشناخت سند گام دوم انقلاب" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، تصریح کرد: نشست های تخصصی "کارشناخت سند گام دوم انقلاب" در استان مرکزی برگزار می شود

وی افزود: این نشست های تخصصی به همت دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی استان با همکاری پارک علم و فناوری و خبرگزاری ایسنا، نشست های تخصصی کارشناخت سند گام دوم انقلاب اسلامی با موضوع مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل "ما می توانیم" برگزار می شود.

غلامی اظهارکرد:  این نشست ها با حضور شرکت های دانش بنیان استان مرکزی و 2درصد دانشمندان برتر ایرانی در جهان در زمستان 1401 برپا می شود.

گفتنی است؛ بیانیه‌ گام دوم بیانیه‌ای راهبردی، استراتژیک و هوشمندانه و گام دوم انقلاب دومین مرحله‌ خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی است.

کلید واژه ها: استان مرکزی نشست تخصصی گام انقلاب