به‌ همت مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد؛

کرسی آزاداندیشی "نقد و بررسی مدیریت در سازمان‌های ایرانی با تاکید بر نقش مردم"

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۳ کد : ۵۴۶۸۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک کرسی آزاداندیشی با حضور جمعی از دانشجویان این مرکز دانشگاهی برگزار شد.
کرسی آزاداندیشی "نقد و بررسی مدیریت در سازمان‌های ایرانی با تاکید بر نقش مردم"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها، کرسی آزاداندیشی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

در این نشست مطالبی در خصوص نقد و بررسی مدیریت در سازمان های های ایرانی با تاکید بر نقش مردم توسط اساتید این مرکز دانشگاهی برای دانشجویان ارائه شد.

لازم به ذکر است؛ برپایی کرسی‌های آزاد اندیشی راهی جهت گسترش و توسعه فرهنگ نقدپذیری و تضارب آرا و همچنین ایجاد فضای آزاد استماع و اجتناب از جدال باطل در رد نظرات مختلف است که می بایست زمینه گفت‌وگو، آزاداندیشی و حرف زدن برای دانشجویان در اینگونه مراسم ها در دانشگاه‌ها فراهم شود.

کلید واژه ها: آزاداندیشی دانشجویان جهاددانشگاهی کرسی