در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد؛

کارگاه آموزشی "تفکر طراحی مکتب IDEO در تفکر طراحی"

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۸ کد : ۵۵۲۸۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی تفکر طراحی مکتبIDEO در تفکر طراحی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.
کارگاه آموزشی "تفکر طراحی مکتب IDEO در تفکر طراحی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی و با مشارکت دفتر کارآفرینی و امور فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک کارگاه آموزشی تفکر طراحی مکتبIDEO در تفکر طراحی برگزار شد.

تفکر طراحی عبارت است از فرآیند ایجاد ایده‌های جدید و نوآورانه برای حل یک مسئلهٔ خاص است. این روش مختص یک صنعت، سازمان و یا کسب‌ و کار خاص نبوده و در تمام جنبه‌ های زندگی می‌ توان از آن بهره برد. تفکر طراحی با ارائه راه‌حل‌ ها و روش‌ های متنوع برای تأمین نیازهای واقعی کاربران، به سازمان‌ ها کمک می‌کند تا مسئله‌ را از جنبه‌ های مختلف مورد بررسی قرار داده و در نهایت رابطه دو سویه و صحیحی با مشتری‌ها برقرار نمایند.

شایان ذکر است؛ مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی اراک با حمایت از ایده های نو و خلاق با هدف توسعه روحیه کارآفرین و ایجاد اشتغال پایدار مشغول فعالیت است.

کلید واژه ها: تفکر طراحی جهاددانشگاهی