اعلام فراخوان مسابقه عکاسی "سفره هفت‌سین" در استان مرکزی

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۱ کد : ۵۵۲۸۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
فراخوان مسابقه عکاسی سفره هفت سین به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی اعلام شد.
اعلام فراخوان مسابقه عکاسی "سفره هفت‌سین" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: در استانه آغاز سال نو، مسابقه عکاسی سفره هفت سین به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این مسابقه را انتخاب بهترین عکس های گرفته شده از سفره های هفت سین، ترویج سنت های اصیل ایرانی و معرفی آیین های سنتی بیان کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه  دانشجویان و علاقه مندان می توانند عکس های خود را به آیدی jahadarak@ در ایتا ارسال نمایند، خاطرنشان کرد: مهلت ارسال در این مسابقه 5 فروردین 1402 است که پس از آن به زیباترین سفره هفت سین جایزه ای به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: مسابقه سفره سین استان مرکزی