اجرای پویش "نان، پنیر و همدلی" در استان مرکزی

۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۷ کد : ۵۵۵۱۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، پویش نان ، پنیر و همدلی در استان اجرا می شود.
اجرای پویش "نان، پنیر و همدلی" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، اظهارکرد: همزمان با سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) کریم اهل بیت(ع) پویش نان، پنیر و همدلی در استان اجرا می شود.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های کانون مهرباران با هدف محرومیت زدایی در مناطق محروم با ایجاد همبستگی‌ های اجتماعی و با اولویت جامعه دانشگاهی به محرومین جامعه یاری می رساند.

دارابی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این پویش و هماهنگی در مشارکت و کمک به محرومین در ماه مبارک رمضان با شماره ۰۹۹۲۶۹۹۷۳۱۳ تماس حاصل نمایند و یا به دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در دانشگاه اراک مراجعه کنند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی پویش