آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در استان مرکزی/۵ خرداد؛ زمان برگزاری آزمون

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۳ کد : ۵۵۷۱۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، اظهارکرد: دفترچه راهنمای آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی از امروز یکشنبه، ۲۰ فروردین ماه منتشر و ثبت‌نام تا پایان روز ۳۱ فروردین‌ماه جاری ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور برای جذب نیرو در دستگاه‌ های اجرایی شامل وزارت راه و شهر‌سازی، پست‌ بانک، شرکت ارتباطات زیرساخت، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان پزشکی قانونی کشور، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تحقیقات، آموزش و توسعه کشاورزی، سازمان ثبت‌ اسناد و املاک کشور، سازمان شیلات ایران، سازمان ملی استاندارد، سازمان ملی بهره‌وری، پژوهشکده علوم زمین و ... برگزار می‌شود.

صالحی ادامه داد: دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی روز جمعه، ۵ خردادماه سال‌جاری برگزار و توضیحات لازم در خصوص تاریخ و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و سایر موارد در دفترچه راهنمای آزمون اعلام می‌ شود.

به گفته وی؛ تمامی فرآیندهای مربوط به ثبت‌نام داوطلبان شرکت در دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور انحصاراً از طریق وبگاه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir انجام می‌شود.

کلید واژه ها: امتحان مشترک فراگیر دستگاه کشور