چاپ ۱۰۰ عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۱۴۰۱

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۵۵۷۵۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی از چاپ ۱۰۰ عنوان کتاب به همت این سازمان در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
چاپ ۱۰۰ عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن خدیمی مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، تصریح کرد: 100 عنوان کتاب در سال گذشته به همت این سازمان چاپ و وارد بازار نشر شد.

وی افزود: سازمان انتشارات جهاددانشگاهی با توجه به تجربیات گسترده و سابقه طولانی جهاددانشگاهی در زمینه چاپ و انتشار کتب علمی، دانشگاهی و در راستای ایجاد تشکیلات مناسب به منظور تألیف، ترجمه و انتشار کتب، نشریات، نتایج تحقیقات علمی، فرهنگی و تولید مواد کمک آموزشی و ... تأسیس شد.

خدیمی در ادامه بیشترین آمار استقبال چاپ کتاب توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان را در زمینه علوم انسانی بیان کرد و گفت: کتاب های چاپ شده در حوزه های فنی و مهندسی و علوم انسانی و ... به چاپ رسیده است.

وی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان می توانند جهت تهیه مجموعه کتاب‌ های منتشر شده از سوی انتشارات جهاددانشگاهی استان به نشانی دفتر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در دانشگاه اراک مراجعه و یا با شماره 09305205606 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی چاپ انتشارات