ویژه فرزندان و خانواده‌های جهادگران؛

اولین رویداد استعدادیابی قرآنی در جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۵۵۷۷۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اولین رویداد استعدادیابی قرآنی فرزندان و خانواده های جهادگران جهاددانشگاهی برگزار می شود.
اولین رویداد استعدادیابی قرآنی در جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین رویداد استعدادیابی قرآنی فرزندان و خانواده‌های جهادگران جهاددانشگاهی به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می شود.

در رده‌های سنی کمتر از 10سال: حفظ حداقل 5سوره کوتاه قرآن کریم و بیشتر از10سال:حفظ حداقل یک جزء، قرائت(تحقیق و ترتیل)، صحیح خوانی قرآن کریم و درک معانی و مفاهیم مد نظر است.

علاقه مندان برای شرکت در این رویداد استعدادیابی از ۱۹ تا ۲۵ فروردین ماه ساعت۲۰تا ۲۲ می توانند به مصلی بزرگ امام خمینی (ره)نمایشگاه بین المللی قرآن، درب۱۷غرفه خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا مراجعه کنند.

کلید واژه ها: قرآن جهاددانشگاهی