به‌مناسبت لیالی قدر و روز جهانی قدس؛

مسابقه عکاسی و دلنوشته در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۵ کد : ۵۵۸۲۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
مسابقه عکاسی و دلنوشته به مناسبت لیالی قدر و روز جهانی قدس در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.
مسابقه عکاسی و دلنوشته در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این باره، گفت: مسابقه عکاسی و دلنوشته به مناسبت لیالی قدر  و روز جهانی قدس در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.

وی افزود: علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این مسابقه آثار خود را از طریق دایرکت اینستاگرام به آیدیsavehjahad همراه با مشخصات کامل شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره تماس ارسال نمایند.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه مهلت ارسال در این مسابقه و دلنوشته تا روز یکشنبه، 27 فروردین ماه اعلام شده است، افزود: همزمان با عید سعید فطر به سه نفر از برترین عکس ها و دلنوشته های ارسالی به قید قرعه جوایز نفیسی تقدیم می شود.