۲۹ فروردین‌ماه؛ برپایی کرسی تلاوت و تدبر در قرآن‌ در استان مرکزی

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۵۵۹۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم برگزار می شود.
۲۹ فروردین‌ماه؛ برپایی کرسی تلاوت و تدبر در قرآن‌ در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم با حضور قاریان مطرح استانی حاج محمدرضا عسگری و حاج مهدی کریمی و صابری نسب استاد تدبر در قرآن برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این محفل نورانی روز سه‌شنبه، 29 فروردین همزمان با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با حضور دانشجویان و اساتید بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه اراک برپا می شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان ترویج فرهنگ قرآنی و تدبر و تأمل در آیات الهی را هدف از برگزاری محفل انس با قرآن عنوان کرد.

کلید واژه ها: قرآن تدبر رمضان