در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک انجام شد؛

بررسی کتاب "نیم‌نگاهی به ضوابط پوشش در دانشگاه‌های جهان"

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱ کد : ۵۶۲۴۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، کتاب "نیم نگاهی به ضوابط پوشش در دانشگاه های جهان" مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
بررسی کتاب "نیم‌نگاهی به ضوابط پوشش در دانشگاه‌های جهان"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست کافه کتاب با هدف ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین دانشجویان به همت امور فرهنگی دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

در این نشست کتاب نیم نگاهی به ضوابط پوشش در دانشگاه های جهان نوشته نیره قوی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. این کتاب در دو بخش به ضوابط برخی از مراکز دانشگاهی جهان و ضوابط پوشش مراکز دانشگاهی ایران پرداخته است.

این کتاب با هدف آگاهی، بهره گیری از تجارب و کیفیت ضابطه مندی دانشگاه های جهان در امر پوشش در دانشگاه ها و محیط علمی، آموزشی و در راستای بهبود بخشی اخلاق دانشجویی و به ویژه بهبود وضعیت دانشجویان از جهت کیفیت ظاهری حضور با رعایت ایجاد موازنه بین قانون و اخلاق گردآوری شده است.

کلید واژه ها: کتاب جهان دانشگاه پوشش ضوابط