۱۲ اردیبهشت؛ برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیر و دبیران کانون سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۲ کد : ۵۶۲۸۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با دبیران کانون های این سازمان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی: اولین نشست مدیر اجرایی با دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

این نشست صمیمانه روز سه شنبه،12 اردیبهشت ماه با هدف برنامه ریزی اجرای برنامه های ملی، هماهنگ، منطقه ای و داخلی از سوی سازمان دانشجویان در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برپا می شود.

شایان ذکر است؛ ایجاد زمینه کشف، شکوفایی و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان و ارتقای همکاری و مشارکت آنان در زمینه‌های مذکور از جمله اهداف تاسیس سازمان دانشجویان است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان سازمان نشست