آیین گرامیداشت مقام استاد در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۵ کد : ۵۶۴۷۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
به مناسبت روز معلم و مقام استاد از جمعی از جهادگران مدرس استان تجلیل به عمل آمد.
آیین گرامیداشت مقام استاد در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم و مقام استاد، از جمعی از همکاران مدرس و کارکنان مراکز آموزشی جهاددانشگاهی استان تجلیل شد.

این مراسم با هدف تجلیل از مقام استاد و بزرگداشت یاد و خاطره شهید استاد مطهری به همت روابط عمومی و معاونت پشتیبانی در ساختمان های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار  و از تلاش جمعی از همکاران مدرس،کارکنان و مدرسان فعال مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان با اهدای شاخه گل و هدایا تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری در روز 12 اردیبهشت‌ماه به عنوان روز معلم نامگذاری شده که بهترین فرصت برای یادآوری افکار، اندیشه و مجاهدت های این شهید بزرگوار است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی مرکز آموزش تجلیل