اکران فیلم سینمایی "غریب" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۱ کد : ۵۶۵۰۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
فیلم سینمایی غریب به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی اکران می شود.
اکران فیلم سینمایی "غریب" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: فیلم سینمایی غریب به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اکران می شود.

وی افزود: این فیلم ویژه دانشجویان، اساتید و پرسنل جهاددانشگاهی و دانشگاه‌های استان مرکزی امروز، 13 اردیبهشت ماه ساعت 14 در سالن اجتماعات شهید کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی استان مرکزی روی پرده نمایش خواهد رفت.

گفتنی است؛ غریب یک فیلم ایرانی به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا محصول سال ۱۴۰۱ است. این فیلم درباره محمد بروجردی است که نقش او توسط بابک حمیدیان ایفا شده‌ است. این فیلم نخستین بار در چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت به اکران درآمد.

کلید واژه ها: فیلم جهاددانشگاهی استان مرکزی دانشجویان اکران