آغاز دوره آموزشی "دستیار دندانپزشک" در جهاددانشگاهی ساوه

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۵ کد : ۵۶۶۴۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی دستیار دندانپزشک در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد.
آغاز دوره آموزشی "دستیار دندانپزشک" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی دستیار دندانپزشک به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به مدت 100 ساعت برگزار می شود.

این دوره آموزشی با هدف آشنایی و توانمند سازی مخاطبین به عنوان دستیار کنار دندانپزشک برگزار می شود و ویژه افرادی است که در مطب های دندانپزشکی فعالیت می کنند و یا افرادی که علاقه مند به فعالیت در مطب دندان پزشکان به صورت دستیار می باشند.

دوره آموزشی دستیار دندانپزشک در روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 13:30 الی 15 با تدریس دکتر مرتضی ذکائی برگزار و به متقاضیانی که این دوره را با موفقیت سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره) 5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی دستیار دندانپزشک