برگزاری مسابقه ملی"پایان‌نامه ۳ دقیقه‌ای" در استان مرکزی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۵۶۶۹۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
هفتمین دوره مسابقات ملی پایان نامه ای سه دقیقه ای امروز، ۱۸ اردیبهشت ماه در استان مرکزی برگزار می شود.
برگزاری مسابقه ملی"پایان‌نامه ۳ دقیقه‌ای" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در این باره، اظهارکرد: هفتمین دوره مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی گفت: این دوره از مسابقات با هدف تقویت مهارت های ارتباطی، تبدیل ایده به محصول و ثروت و تقویت ارتباط دانشگاه با سرمایه گذاران ویژه دانشجویان ارشد و دکتری و دانشجویانی که پروپوزال آن ها مورد تایید قرار گرفته است برگزار می شود.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: هفتمین مسابقه ملی پایان نامه 3 دقیقه ای ویژه دانشجویان و دانش آموختگان مقاطع ارشد و دکتری که پایان نامه خود را دفاع نموده اند یا پروپوزال آن تایید شده است امروز، 18 اردیبهشت ساعت 13 در سالن دفاعیه دانشکده  علوم انسانی دانشگاه اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی پایان نامه دکتری