در راستای شبکه‌سازی دانشجویی انجام می‌شود؛

نشست مشترک دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه پیام نور استان

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۵۶۷۲۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست مدیر اجرایی، دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با دبیران کانون‌های دانشگاه پیام نور استان برگزار میشود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین نشست مدیر اجرایی، دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با دبیران کانون های دانشگاه پیام نور استان برگزار می شود.

این نشست جهت تعاملات بیشتر و شبکه‌سازی دانشجویی، امروز، 19 اردیبهشت ماه راس ساعت 14 در محل سالن جلسات جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر برپا می شود.

گفتنی است؛ سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی دارای کانون‌های قرآن و عترت، کتاب و کتابخوانی، تربیت بدنی و ورزش، مهر باران(محرومیت زدایی)، فیلم و عکس، تولید محتوا(انیمیشن سازی و ...) است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی کانون دانشجویان