حضور ۴ تیم از استان مرکزی در مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۳ کد : ۵۶۸۸۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور ۵۸ تیم از سراسر کشور در ایلام آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور ۱۶ تیم از  استان های مرکزی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، همدان، لرستان، زنجان و ایلام در دانشگاه ایلام آغاز شده است.

مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور ۵۸ گروه برگزیده مرحله استانی از ۳۱ واحد استانی در چهار منطقه‌ی شرق به میزبانی واحد خراسان رضوی، منطقه شمال به میزبانی دانشگاه تهران، منطقه جنوب به میزبانی واحدصنعتی اصفهان و منطقه غرب به میزبانی واحد ایلام برگزار شده و یا در حال برگزاری است.

در این دوره از مسابقات ۴ تیم از استان مرکزی در مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران حضور دارند.

گفتنی است این دوره از مسابقات از 12 تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی جهاددانشگاهی ایلام(منطقه غرب)، سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی(منطقه شرق و شمال)، سازمان جهاددانشگاهی دانشگاه تهران(منطقه تهران و مرکز) و جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان(منطقه جنوب) در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی مسابقات ملی مناظره دانشجویان