به‌مناسبت سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی؛

آیین نقالی و شاهنامه‌خوانی در مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک اجرا می‌شود

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۳ کد : ۵۶۹۶۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
آیین نقالی و شاهنامه‌خوانی در مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک اجرا می‌شود.
آیین نقالی و شاهنامه‌خوانی در مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک اجرا می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت بسیج دانشجویی شهید حقی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری کانون فرهنگی این مرکز آموزشی، آیین نقالی خوانی و شاهنامه خوانی به مناسبت سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی  برگزار می شود.

این مراسم به منظور پاسداشت روز زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی روز دوشنبه، 25 اردیبهشت ماه ساعت 14 توسط سید سجاد ساجدی در محوطه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برپا می شود.

گفتنی است؛ نقالی که از آن به عنوان داستان سراییِ نمایش ایرانی یاد می کنند، در سال 1390 به عنوان یک میراث معنوی فرهنگی ایرانی در یونسکو به ثبت جهانی رسید. این هنر که یکی از قدیمی ترین شیوه های نمایش در ایران می باشد، همواره نقش حائز اهمیتی را در سطح جامعه ایفا کرده است. این نمایشِ آیینی تاریخی ایرانی به عنوان یادگاری بر جای مانده از دوران صفویه یاد می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی فردوسی