کسب رتبه برتر خبرنگار ایسنا در مسابقه رسانه‌ای "هفته دولت ۱۴۰۱" در استان مرکزی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۷۲۳۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
خبرنگار ایسنا مرکزی رتبه برتر مسابقه رسانه ای هفته دولت ۱۴۰۱ در استان را کسب کرد.
کسب رتبه برتر خبرنگار ایسنا در مسابقه رسانه‌ای "هفته دولت ۱۴۰۱" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سال گذشته مسابقه رسانه ای به مناسبت هفته دولت جمهوری اسلامی ایران(طرح شهید شاملو) با موضوع انعکاس اخبار و دستاوردها و خدمات دولت سیزدهم در استان مرکزی برگزار شد.

این مسابقه در رشته های گزارش، خبر، مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس خبری، مصاحبه و... برگزار  شد و محورهای موضوعی طرح شهید شاملو در بخش های مختلف اقتصادی، زیرساختی، صنعتی و تولیدی، عمران و شهرسازی، کشاورزی، فناوری های ارتباطی، فرهنگ، هنر و گردشگری، دانش بنیان، اصلاحات اقتصادی و … برگزار شده بود.

گفتنی است؛ شقایق ابراهیمی خبرنگار ایسنای استان مرکزی در این جشنواره به عنوان یکی از برگزیدگان با دریافت لوح و هدایا تجلیل شد.

کلید واژه ها: گزارش مسابقه طرح