از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

برگزیدگان مسابقه سراسری "قرآن مسیر هدایت ۴" معرفی شدند

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۹ کد : ۵۷۳۰۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیدگان مسابقه سراسری "قرآن مسیر هدایت ۴" از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی معرفی شدند.
برگزیدگان مسابقه سراسری "قرآن مسیر هدایت ۴" معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: مسابقه قرآنی قرآن مسیر هدایت 4 برای چهارمین سال متوالی همزمان با ماه بهار قرآن، ماه مبارک رمضان به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی اظهارکرد: در این مسابقه قرآنی دانشجویان از دانشگاه مختلف کشور از جمله دانشگاه ولیعص(عج) رفسنجان، شهید بهشتی تهران، فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد مقدس، دانشگاه آزاد اراک، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علوم پزشکی اراک، علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک شرکت کردند.

غلامی تصریح کرد: پس از بررسی پاسخ های ارسال شده، حامد کبیری فیجانی از دانشگاه آزاد اراک، وحید عسگری از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، زهرا کبیری فیجانی از دانشگاه آزاد اراک و فاطمه عسگری از دانشگاه علوم پزشکی به بیشترین تعداد سوالات پاسخ صحیح دادند.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: به برگزیدگان این مسابقه، جوایزی به رسم یادبود از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی مسابقه