رویکرد جدید فعالیت‌ سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در دانشگاه‌های استان

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۵۷۳۰۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی تحت نظر معاونت فرهنگی، آماده زمینه سازی فعالیت های گسترده در سطح استان برای دانشجویان است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در اولین نشست با دبیران کانون های این سازمان، گفت: در سال جدید فعالیت های سازمان دانشجویان با رویکرد جدید انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه های ملی، منطقه ای، هماهنگ و داخلی در طول سال انجام می گیرد ولی رویکرد جدید فعالیت های سازمان، درآمدزایی خواهد بود.

دارابی ضمن ابراز خرسندی از وجود پتانسیل بالای دانشجویان، افزود: با توجه به پتانسیل های خوبی که در دانشجویان وجود دارد، می توانیم زمینه را برای فعالیت های دانشجویان کل استان فراهم نموده تا علاوه بر تحصیل در دوران دانشگاه، بتوانند بازار کار داشته باشند و پس از پایان تحصیل دغدغه شغل و درآمد نداشته باشند.

این مقام مسوول اضافه کرد: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی تحت نظر معاونت محترم فرهنگی، آماده زمینه سازی فعالیت های گسترده در سطح استان برای دانشجویان است.

گفتنی است؛ در این نشست صمیمانه، دبیران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان نقطه نظرات خود را در خصوص فعالیت های بهتر و بهینه سازمان بیان کردند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی