اجرای هجدهمین دوره طرح ملی اردوی "ایران مرز پرگهر" در استان مرکزی

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۵۷۶۱۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
هجدهمین دوره طرح ملی اردوهای ایران مرز پرگهر در استان مرکزی برگزار می شود.
اجرای هجدهمین دوره طرح ملی اردوی "ایران مرز پرگهر" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: هجدهمین دوره طرح ملی اردوهای ایران مرزپرگهر با هدف بازدید نظام‌مند دانشجویان و دانشگاهیان از مقاصد فناورانه، تاریخی و طبیعی کشور برگزار می شود.

وی بیان کرد: به همین منظور اردوی نیم روزه بازدید از موزه مفاخر اراک روز سه شنبه، 9 خردادماه با حضور دانشجویان علاقه مند برگزار می شود.

غلامی در ادامه هدف دیگر اجرای طرح ملی ایران، مرز پرگهر را تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار "ما می توانیم" در میان دانشگاهیان بیان کرد.

گفتنی است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام با شماره ۳۲۷۹۲۰۳۳ و ۰۹۱۸۳۶۵۰۸۳۰ تماس یا حضورا به دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان واقع در میدان شریعتی، دانشگاه اراک مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: دانشجویان اراک طرح دانشگاهیان