رقابت ۱۶۸۹ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی/باجه رفع نقص کارت آزمون در جهاددانشگاهی استان

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۵۷۷۱۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی در استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی همزمان با سراسر کشور با حضور 1689 شرکت کننده از استان روز جمعه 12 خردادماه در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می شود.

وی افزود: دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌ های اجرایی کشور برای جذب نیرو در دستگاه‌ های اجرایی شامل وزارت راه و شهر‌سازی، پست‌ بانک، شرکت ارتباطات زیرساخت، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان پزشکی قانونی کشور، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تحقیقات، آموزش و توسعه کشاورزی، سازمان ثبت‌ اسناد و املاک کشور، سازمان شیلات ایران، سازمان ملی استاندارد، سازمان ملی بهره‌وری، پژوهشکده علوم زمین و ... است.

صالحی اضافه کرد: تعداد شرکت کنندگان استان مرکزی در این آزمون 1689 نفر است که از این تعداد 917 شرکت‌کننده زن و  772 شرکت‌کننده مرد می باشد.

این مقام مسئول با اشاره به انتشار کارت ورود به جلسه آزمون، خاطرنشان کرد: داوطلبان استان مرکزی در صورتی که کارت شرکت در آزمون آنان دارای اشکالاتی از جمله واضح نبودن عکس، درج عکسی به جز عکس داوطلبی و... می باشد می توانند در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 10 و 11 خردادماه با همراه داشتن کارت شناسایی معتبر(کارت ملی و یا شناسنامه عکس دار) به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان واقع در خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

وی اظهارکرد: تمامی فرآیندهای مربوط به ثبت‌نام داوطلبان شرکت در دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور انحصاراً از طریق وبگاه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir انجام می‌شود.

کلید واژه ها: شرکت کننده استان مرکزی