به همت کانون گردشگری جهاددانشگاهی انجام شد؛

بازدید جمعی از دانشجویان از موزه مفاخر استان مرکزی

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۸ کد : ۵۷۷۳۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در راستای طرح ملی ایران، مرزپرگهر جمعی از دانشجویان دانشگاه اراک از موزه مفاخر استان مرکزی بازدید کردند.
بازدید جمعی از دانشجویان از موزه مفاخر استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای طرح ملی ایران مرز پرگهر، جمعی از دانشجویان دانشگاه اراک از موزه مفاخر استان مرکزی بازدید به عمل آوردند.

این بازدید به میزبانی کانون گردشگری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان انجام شد.

در راستای اجرای اردوهای ایران، مرز پرگهر تلاش می‌شود تا دانشجویان در قالب اردوهای نظام‏‌مند و متناسب با رشته‌ های تحصیلی از بناهای فرهنگی و تاریخی و مراکز علمی و فناورانه و پروژه‌های صنعتی بازدید کنند تا با هویت‌های اصیل ایرانی بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است؛ موزه مفاخر استان مرکزی، یکی از جاذبه‌های فرهنگی و گنجینه‌ای کوچک از بزرگان این استان است و از اماکن دیدنی اراک به شمار می‌رود. این موزه در عمارت حاج حسین خاکباز محسنی(اراکی) دایر شده است. این عمارت در اواخر دوره قاجاریه توسط سید حسین خاکباز یکی از فرزندان حاج آقا محسن اراکی ساخته شده است.

کلید واژه ها: استان مرکزی بازدید موزه دانشجویان