برگزاری مسابقه کتابخوانی"وصیت‌نامه سیاسی‌الهی امام راحل" در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۳ کد : ۵۷۹۱۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
به مناسبت سی و چهارمین سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی مسابقه وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی(ره) در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری کانون قرآن و عترت و بسیج دانشجویی شهید حقی این مرکز آموزشی، مسابقه کتابخوانی با محوریت وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی(ره) برگزار می شود.

در این مسابقه تعدادی سوال از وصیت نامه امام راحل طراحی شده که دانشجویان می توانند پاسخ صحیح خود را تا 20 خردادماه جاری به نشانی farhanghijd@ ارسال نمایند.

گفتنی است؛ این مسابقه با هدف آشنایی نسل جوان با آرمان ها، دیدگاه ها و آشنایی با پیام جاویدان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود و به برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

(متن وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی (ره))

کلید واژه ها: مسابقه جهاددانشگاهی وصیت