۲۱ خرداد؛ برگزاری سومین دوره مسابقات ملی "کتاب سه دقیقه‌ای" در استان مرکزی

۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۳۹ کد : ۵۷۹۴۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
۲۱ خرداد؛ برگزاری سومین دوره مسابقات ملی "کتاب سه دقیقه‌ای" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در این رابطه، اظهارکرد: مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای ویژه دانشجویان با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی، آشنایی و انس دانشجویان با کتاب، به اشتراک‌گذاشتن تجربه‌های کتاب‌خوانی و ترویج گفتمان علم در دانشگاه های کشور برگزار می شود.

وی افزود: این رویداد که از سال 1399 به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی طراحی و آغاز شده است، در سال تحصیلی 1402-1401 به صورت طرح هماهنگ با نظارت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و با همکاری 20 واحد سازمانی جهاددانشگاهی در 15 استان کشور اجرا می‌شود.

غلامی در ادامه با اشاره به اینکه مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای با موضوع عمومی و آزاد و موضوع تخصصی شامل مسائل سیاسی ایران معاصر برگزار می شود، گفت: این مسابقه روز یکشنبه،21 خرداد راس ساعت 13 در سالن دفاعیه دانشکده علوم انسانی دانشگاه اراک برپا می شود.

کلید واژه ها: کتاب جهاددانشگاهی دانشگاه