تشکیل اولین نشست شورای تخصصی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۷ کد : ۵۸۰۶۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست شورای تخصصی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی با موضوع ترویج ونشر کتاب تشکیل شد.
تشکیل اولین نشست شورای تخصصی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین نشست شورای تخصصی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی، احسان منصوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، علی گودرزی مدیرکل کتابخانه های استان، حجت الاسلام سعید حسنی عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان، مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و محسن خدیمی مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی برپا شد.

دراین نشست در خصوص سیاستگذاری‌ها، کتاب سال دانشجویی، نقد کتاب، ترویج فرهنگ کتابخوانی، نشر الکترونیک، معرفی نویسندگان جوان و کتب توسط خبرگزاری ایسنا و ایکنا، معرفی و ترویج کتب به دانشجویان و هیات های دانشجویی، تاسیس شبکه مروجین کتاب، بهره مندی از ظرفیت و وظایف و شبکه اداره کتابخانه ها، انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل کتابخانه های استان، دعوت از نویسندگان کشوری به استان و کاشت درخت به نام آنها، معرفی و نقد کتاب و ... از سوی اعضا این شورا مورد نقد و بررسی قرارگرفت.

لازم به ذکر است؛ سازمان انتشارات جهاددانشگاهی با نام اختصاری isba با توجه به تجربیات گسترده و سابقه طولانی جهاددانشگاهی در زمینه چاپ و انتشار کتب علمی، دانشگاهی در راستای ایجاد تشکیلات مناسب به منظور تألیف، ترجمه و انتشار کتب، نشریات، نتایج تحقیقات علمی، فرهنگی و تولید مواد کمک آموزشی و ... تأسیس شده است.

کلید واژه ها: سازمان انتشارات جهاددانشگاهی کتاب