تقدیر رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۸ کد : ۵۸۲۹۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از تلاش های معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در برگزاری مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر رضا فریدزاده رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از تلاش های معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در برگزاری مرحله کشوری و اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران تقدیر و تشکر کرد.

در متن این نامه خطاب به معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان آمده است:

ضمن تشکر از همراهی و همکاری جنابعالی و با عنایت به برگزاری مرحله کشوری و اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، وظیفه خود می دانم از تلاش ها و زحمات همدلانه و جهادی جنابعالی و سایر همکاران گرانقدرتان به ویژه مدیر اجرایی شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.

ان شاالله با حمایت های همیشگی جنابعالی، فعالیت های فاخر و ارزشمند فرهنگی در سازمان دانشجویان روز به روز از لحاظ کمی و کیفی توسعه یافته و بتوانیم در کنار یکدیگر، گامی هرچند کوچک در جهت پاسخ به مطالبات مقام معظم رهبری و رفع بخشی از دغدغه های معظم له در حوزه فرهنگ برداریم.