آغاز پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک+ جزئیات ثبت‌نام

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۵ کد : ۵۸۳۰۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک از آغاز تبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ خبر داد.
آغاز  پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک+ جزئیات ثبت‌نام

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این باره، گفت: بازه زمانی ثبت نام دوره های کارشناسی از بیست و هشتم خردادماه به مدت یک هفته و دوره های کاردانی از هجدهم تیرماه به مدت یک هفته ادامه دارد.

وی اظهارکرد: رشته های مقطع کاردانی را شامل حقوق ثبتی - امور فرهنگی - تربیت مربی پیش دبستانی - روابط عمومی– مدیریت امور اداری- مدیریت کسب و کار-  شهرسازی - فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده) - امور بانکی - تجهیزات پزشکی و عمران( حمل و نقل شهری) عنوان کرد.

به گفته وی حقوق ثبت اسناد و املاک- روابط عمومی- مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی)- تربیت مربی پیش دبستانی- مدیریت کسب و کار - مهندسی فناوری اطلاعات- حسابداری بانکی و مدیریت امور اداری و منابع انسانی از جمله رشته‌های مقطع کارشناسی است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک جزء اولین مراکز علمی کاردی کشور در سال 1377 فعالیت خود را آغاز نموده و در حال حاضر با فضایی بالغ بر 55000 متر مربع و ساختمان آموزشی با 5000 متر مربع دارای امکانات و تجهیزات کارگاهی و آموزشی عالی که در طی مدت فعالیت خود با کسب افتخاراتی نظیر(مرکز نمونه کشوری، دانشجویان نمونه کشوری، کسب رتبه های برتر کشوری در انجمن های علمی دانشجویی، کسب رتبه برتر کشوری در جشنواره ملی حرکت، مرکز نمونه در بین مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در طی دوران فعالیت، پرورش کارآفرینان برتر، دفتر کارآفرینی برتر)، در نیمسال اول سال 1402 در مقاطع کاردانی و کارشناسی در رشته های مذکور، بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

پارسا در ادامه برخی از شرایط و تسهیلات را می توان به عدم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی با هر نوع مدرک دیپلم یا فوق دیپلم، استفاده از وام دانشجویی، کمترین شهریه در بین دانشگاه‌ها، امکان تقسیط شهریه تحصیلی، ارائه مدرک معتبر از وزارت علوم، تحصیل رایگان برای خانواده های شاهد و ایثارگر و بهره مندی از معافیت تحصیلی برادران اشاره کرد.

گفتنی است؛ علاقمندان می توانند جهت مشاوره، ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 34172004 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی