اجرای پویش "جشن خانگی عید غدیرخم" در استان مرکزی

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۲ کد : ۵۹۰۵۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، پویش جشن خانگی عیدغدیرخم در استان اجرا می شود.
اجرای پویش "جشن خانگی عید غدیرخم" در استان مرکزی

به گزارش  روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، اظهارکرد: پویش جشن خانگی عید غدیرخم توسط این سازمان در استان اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان علاقه مند می توانند با نصب پرچم های شادی در سر منازل خود در این پویش شرکت کنند، گفت: پس از بررسی تصاویر دریافتی، به کسانی که به بهترین شکل منازل خود را تزئین کرده و جشن برگزار کنند جوایزی اهدا می شود.

دارابی در ادامه اضافه کرد: شرکت کنندگان در این پویش می توانند عکس های ارسالی خود را در ایتا به آیدی jahadarak@ ارسال کنند.

این مقام مسوول در پایان مهلت ارسال عکس را 16 تیرماه همزمان با روز عید غدیرخم عنوان کرد و افزود: به برگزیدگان به قید قرعه جوایز نفیسی به رسم یادبود از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اهدا می شود.

کلید واژه ها: پویش جهاددانشگاهی عکس