برگزاری مسابقه نقاشی "عیدغدیر" ویژه خانواده جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۲ کد : ۵۹۰۵۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با دهه امامت و ولایت و در آستانه عید غدیرخم، مسابقه نقاشی "عیدغدیر" ویژه خانواده جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
برگزاری مسابقه نقاشی "عیدغدیر" ویژه خانواده جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، گفت: همزمان با عید سعید غدیر خم، مسابقه نقاشی ویژه خانواده های همکاران واحد به همت معاونت فرهنگی و روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان برگزار می شود.

وی اظهارکرد: شرکت کنندگان عزیز در این مسابقه می توانند آثار خود را تا روز شنبه، 17 تیر ماه به دفتر روابط عمومی جهاددانشگاهی تحویل دهند.

غلامی در ادامه یادآور شد: این مسابقه با هدف آشنایی بیشتر کودکان پیرامون واقعه غدیر و به اشتراک گذاشتن آثار هنری آنان برپا می شود.

به گفته وی؛ به شرکت کنندگان در این مسابقه جوایزی به رسم یادبود از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: مسابقه روابط عمومی جهاددانشگاهی فرهنگی