برگزاری اردوی جهادی "ساخت مسکن محرومان" توسط مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۲۵ کد : ۵۹۰۸۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با همکاری بسیج شهید حقی این مرکز، اردوی جهادی سه روزه ساخت مسکن محرومان را برگزار می کند.

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، گفت: در راستای حرکت جهادی و به منظور رفع فقر در مناطق محروم، اردوی جهادی ساخت مسکن محرومان به همت این مرکز آموزشی و با همکاری بسیج شهید حقی برگزار می شود.

وی اظهارکرد: اردوی جهادی ساخت مسکن محرومان به مدت سه روز از امروز، چهارشنبه 14 الی 16 تیرماه در روستای ساروق برگزار می شود.

پارسا در ادامه رفع فقر، تقویت امید به زندگی در مناطق محروم، ترویج روحیه نشاط و کار برای حل مشکلات مناطق محروم و روستاها و ... را از جمله اهداف اردوی جهادی عنوان کرد.

این مقام مسوول در پایان اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در این اردوی جهادی با شماره 09188600854 آقای میرداوری هماهنگ نمایند.

کلید واژه ها: اردوی جهادی مناطق محروم جهاددانشگاهی