با هدف ترویج فرهنگ ناب علوی؛

مسابقه دلنوشته غدیرخم با عنوان "علی؛ صراط مستقیم" در استان مرکزی برگزار می‌شود

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۳۱ کد : ۵۹۰۸۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقه دلنوشته غدیرخم با عنوان علی صراط مستقیم به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
مسابقه دلنوشته غدیرخم با عنوان "علی؛ صراط مستقیم" در استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: همزمان با بزرگترین عید مسلمانان، مسابقه دلنوشته غدیرخم با عنوان علی صراط مستقیم در استان برگزار می شود.

وی اظهارکرد: این مسابقه با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم و موضوعات ارزشی و دینی، ترویج فرهنگ ناب علوی و بالا بردن سطح اطلاعات آنان در مورد غدیر خم برگزار می شود.

دارابی مهلت ارسال شرکت در این مسابقه را شنبه 17 تیرماه عنوان کرد و افزود: دانشجویان می توانند دلنوشته های خود را به آیدی jahadarak@ در ایتا ارسال نمایند.

مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: به برگزیدگان این مسابقه جوایزی به رسم یادبود از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشجویان جهاددانشگاهی مسابقه