به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی انجام شد؛

آیین رونمایی کتاب "بایسته‌های چیدمان شهری و ضمان خسارت در فقه شهرسازی" در استان مرکزی

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۸ کد : ۵۹۱۰۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
آیین رونمایی کتاب "بایسته های چیدمان شهری و ضمان خسارت در فقه شهرسازی" از انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در استانداری مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آیین رونمایی از کتاب " بایسته های چیدمان شهری و ضمان خسارت در فقه شهرسازی" تالیف سعید حسنی و مریم صالحی توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر باقری سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی، دکتر حاج علی بیگی از اعضای هیات اندیشه‌وز استان، محسن مرادی رییس جهاددانشگاهی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی، محسن خدیمی مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی و جمعی از مسوولین استانی در سالن جلسات دفتر امور اجتماعی، فرهنگی استانداری مرکزی برگزار شد.

گفتنی است؛ کتاب "بایسته های چیدمان شهری و ضمان خسارت در فقه شهرسازی" تالیف سعید حسنی و مریم صالحی شامل 3 فصل در 158 صفحه به قیمت 55 هزار تومان توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به زیور چاپ آراسته شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی انتشارات