اعلام نتایج دهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی

۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۶ کد : ۵۹۴۳۵ معاونت آموزشی
نتایج دهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نتایج دهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی که خردادماه سال جاری به‌صورت هم‌زمان در سراسر کشور برگزار شد بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار گرفت.

داوطلبان می‌توانند با ورود به پروفایل کاربری خود در سامانه www.hrtc.ir نتایج کارنامه، ریز پاسخگویی به دروس عمومی و تخصصی و سایر اطلاعات موردنیاز را در بخش اعلام نتیجه مشاهده کنند.

فرایند بررسی صحت مدارک داوطلبان بر اساس اطلاعات ثبت نامی توسط دستگاه متقاضی نیرو انجام می‌شو و ضرورت دارد داوطلبان بر اساس برنامه زمان‌بندی اعلام ‌شده با درست داشتن مدارک و مستندات موردنیاز (مندرج در کارنامه) در موعد مقرر به دستگاه‌ مربوطه مراجعه کنند.

شایان ذکر است؛ دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور برای جذب نیرو در استان مرکزی با حضور 1689 شرکت کننده در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

کلید واژه ها: نتایج