برپایی سلسله کارگاه‌های "عفاف و حجاب و اخلاق اداری" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۲۹ کد : ۵۹۵۶۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دبیر کمیته امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری سلسله کارگاه های عفاف و حجاب و اخلاق اداری در این نهاد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی و دبیر کمیته امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی استان، گفت: به مناسبت روز عفاف و حجاب و در راستای مصوبه شورای امر به معروف جهاددانشگاهی استان، سلسله کارگاه هایی ویژه جهادگران جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی افزود: چهار کارگاه آموزشی در راستای مصوبه شورای امربه معروف ونهی از منکر جهاددانشگاهی استان با حضور استاد زمانی مدرس حوزه و دانشگاه با هدف ارتقای سطح فرهنگ عفاف و حجاب برپا می شود.

غلامی ادامه داد: دو کارگاه با موضوع عفاف و حجاب و دو کارگاه با عنوان اخلاق اداری با حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان در سالن جلسات پردیس و مجتمع درمانی جهاددانشگاهی برگزار می شود.

دبیر کمیته امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی استان در پایان، یادآور شد: عفاف و حجاب به عنوان یک فریضه الهی و یکی از ارزش های اسلامی است.